Body Science Vegan Protein, 2 Stk
Et vegetabilsk blandingsprotein med en vidunderlig smag og en cremet konsistens ud over det sædvanlige! Indeholder en unik blanding af soja-, havre- og hvedeproteinisolat.
- Blandingsprotein bestående af hvede-, havre- og sojaproteinisolat.
- Luksuriøst velsmagende og utroligt cremet.
- Bæredygtige proteinkilder (sustainable sources).
- Vegansk
- GMO-fri.
- Fremstillet i Sverige.
Body Science Vegan Protein er et cremet og velsmagende blandingsprotein, der mætter godt og er perfekt som proteinrigt mellemmåltid eller protein inden natten. Selvfølgelig er det også fremragende at indtage efter træning for hurtigt at fylde muskelopbyggende protein på.
Havre, hvede og soja
Det veganske proteinpulver er fremstillet i Sverige og består af tre vegetabilske proteinkilder. Den unikke blanding består af hvede-, havre- og sojaproteinisolat af høj kvalitet, der tilsammen danner et komplet vegetabilsk proteinpulver med høj biologisk værdi.
- Havreproteinisolat – et svenskproduceret og velsmagende havreprotein med et højt indhold af essentielle aminosyrer, som er rigt på antioxidanter, E-vitamin og beta-glukaner.
- Hvedeproteinisolat – en vegetabilsk proteinkilde med et højt proteinindhold og ekstremt lidt fedt og sukker. Hvedeprotein har desuden et ekstra højt indhold af aminosyrerne prolin og glutaminsyre.
- Sojaproteinisolat – et af de mest populære vegetabilske proteiner på markedet.
Eftersom Body Science Vegan Protein er et 100 % plantebaseret proteinpulver, er det fri for både mælkeprotein, laktose, æggeprotein og kolesterol. Ligesom Body Science Soy Isolate er det et vegansk proteinpulver af højeste kvalitet uden fortyndingsprodukter som f.eks. fruktose, dextrose, maltodextrin eller sukker.
Fordelen ved at blande proteinkilder
Når man sammenligner animalske og vegetabilske proteiner med hinanden, kan man generelt se, at flere plantebaserede proteinkilder har et for lavt indhold af visse essentielle aminosyrer, såsom lysin og methionin. En utilstrækkelig mængde essentielle aminosyrer påvirker proteinpulverets evne til at stimulere proteinsyntesen, fordi kroppen ganske enkelt ikke får alle de byggesten, der er nødvendige for muskelvækst. For eksempel har hvedeprotein et lavt indhold af aminosyren lysin, hvilket sojaprotein har et højt indhold af.
Ved at kombinere to eller flere plantebaserede proteinkilder supplerer de hinanden på en måde, så de danner et vegetabilsk proteinpulver, der kommer op på samme niveau som animalsk proteinpulver, såsom mælke- og valleprotein.
Varenr.: | SKU24922 | |
Producent: | Body Science | |
Body Science Vegan Protein Cinnamon Bun
Vegansk proteinpulver fra soja, havre og hvede, med smag af kanelsnegl. Indeholder sødestoffer.
Nettovægt: 750 gram (25 portioner).
Portionsstørrelse: 30 gram (~0,75 dl).
Anvendelse: Bland 30 gram med 3-4 dl vand. Mængden af væske kan øges eller mindskes efter behov. Prøv dig frem for at se, hvilken konsistens du bedst kan lide. Anbefalet indtag: 2-3 portioner om dagen.
Varedeklaration: Sojaproteinisolat, havreproteinisolat, hvedeproteinisolat, kanel, aromastoffer, salt, kardemomme, stabilisator (cellulosegummi), sødemidler (aspartam, acesulfam-K). Indeholder en phenylalaninkilde.
Placering af "bedst før udgangen af" og batchnummer: Se stempel på forsiden.
Opbevaring: Opbevares i original emballage og ved stuetemperatur.
Näringsinnehåll per 100 g och per portion 30 g. | ||
Energi | 1575 kJ/375 kcal | 479 kJ/114 kcal |
Fedt – heraf mættet fedt |
3,5 g 0,8 g |
1,1 g 0,2 g |
Kulhydrater – heraf sukkerarter1 |
9,5 g 1,3 g |
2,9 g 0,4 g |
Protein2 | 76 g | 23 g |
Salt | 2,41 g | 0,72 g |
1 indeholder naturligt forekommende sukker 2 proteintørstof: 79 % |