-
-
Log ind
-
Indkøbskurven
-
Til kassen
- Kosttilskud
- Træningstøj og sko
- Træningstilbehør
- Mad og sundhed
- Varemærker
- UDSALG
- Nyheder
- Inspiration
- Outlet
- Kontakt os
Andre købte også
Præstationsfremmende.
Nu 600 ml, og helt passende i størrelsen.
- Beskrivelse
- Indhold
Beskrivelse
4stk Egg Protein
Æggeproteinpulver af høj kvalitet, som er fremstillet af ren æggehvide fra fritgående høns. En perfekt proteinkilde til dig, som ønsker minimalt med kulhydrater og fedt, eller som ikke tåler mælk eller laktose.
- 24 gram muskelopbyggende protein pr. portion
- Æg fra fritgående høns
- Høj biologisk værdi
- Sukkerfri
- Lavt fedtindhold og lavt indhold af mættet fedt.
- Fremstillet i Sverige.
- Uden mælk og laktose.
Med Body Science Egg Protein får du et proteinpulver af høj kvalitet, som er fremstillet af 100 % æggehvide. Æggeprotein har en utrolig god kvalitet, og proteinindholdet er desuden på samme høje niveau som klassisk valleprotein. Æggehvideprotein indeholder alle livsnødvendige aminosyrer og regnes derfor som et fuldgyldigt protein med høj biologisk optagelse. Det optages middelhurtigt i kroppen, hvilket gør det velegnet til indtagelse umiddelbart efter træning eller som et proteinrigt mellemmåltid midt på dagen.
Æggehvideprotein er også interessant for dig, der gerne vil holde kalorieindtaget nede og så vidt muligt undgå fedt og sukker. Ren æggehvide har nemlig et af de laveste indhold af fedt og kulhydrater, du kan finde i et proteinpulver, og derudover indeholder det hverken kolesterol eller laktose, hvilket gør det til en fremragende proteinkilde til dem, som ikke tåler laktose, eller som bare gerne vil have et alternativ til mælkebaseret og vallebaseret proteinpulver.
Hvad er proteinpulver?
Proteinpulver er et levnedsmiddel med et ekstra højt proteinindhold, som kan stamme fra enten en vegetabilsk eller en animalsk kilde. Inden for vegetabilske proteiner er ærteprotein og sojaprotein dominerende, og inden for animalske proteiner er valleprotein, mælkeprotein og æggeprotein dominerende. Fremstillingsprocessen ser lidt forskellig ud, alt efter hvilket proteinpulver man fremstiller, men princippet er det samme. Råvaren filtreres og renses i flere forskellige trin, hvilket fører til, at de uønskede indholdsstoffer som f.eks. kulhydrater og fedt skånsomt frasepareres, mens proteinindholdet forbliver intakt. Når processen er færdig, har man et rent proteinpulver med et højere proteinindhold og et mindre indhold af både fedt og kulhydrater, end det havde inden. Mængden af protein, kulhydrater og fedt afhænger blandt andet af, hvilken proteinråvare der er tale om, og hvilken type fremstillingsproces der anvendes. For eksempel har et isolat bedre næringsværdi end et koncentrat.
Æg – en klassiker blandt bodybuildere
Æg er en af de mest komplette og alsidige fødevarer, der findes, og i træningsverdenen har denne proteinkilde haft utroligt stor betydning. Inden proteinpulver blev tilgængeligt i større udstrækning, som det er i dag, var netop æg den primære kilde til muskelopbyggende protein for mange bodybuildere. Naturligvis fandtes der også andre proteinkilder af høj kvalitet, men æg var uden tvivl den mest prisbillige måde at få ekstra protein på, samtidig med at man fik mange af de vigtige vitaminer og mineraler, som fysisk aktive idrætsudøvere har brug for. I årtier udgjorde æg derfor grundlaget for alle, der trænede hårdt og drømte stort.
Biologisk værdi
Når man ser på proteinrige fødevarer, er det vigtigt, at man ikke kun at ser på mængden af protein, men også typen. Protein findes i forskellige kvaliteter, og alt efter hvilken kilde proteinet kommer fra, kan optagelsen og udbyttet i kroppen variere meget. Når det drejer sig om at opbygge muskler, er det vigtigt at få noget ordentligt protein, det vil sige en proteinkilde, der indeholder tilstrækkelige mængder af alle de essentielle aminosyrer. Det er således proteinets aminosyreprofil, der afgør, hvilken kvalitet det har, og hvilken effekt det har på muskelopbygningen.
Eksempelvis kan en fødevare have et højt proteinindhold, samtidig med at proteinet har en så dårlig kvalitet, at den muskelopbyggende effekt er minimal. Man kan dermed få en bedre muskelopbyggende effekt ved at indtage en proteinkilde af høj kvalitet, selvom man indtager en lavere dosis. Til at måle proteinets kvalitet, og hvor godt kroppen udnytter det, bruger man noget, der hedder biologisk værdi (BV). Jo højere biologisk værdi, jo bedre optager kroppen proteinet.
Æg indeholder protein af høj kvalitet, og proteinets biologiske værdi ligger på 100. Faktisk er proteinkvaliteten i æg så god, at den anvendes som referenceværdi, når man skal måle den biologiske værdi af andre fødevarer.
Verdens sundeste fødevare
Æg kaldes nogle gange for den sundeste fødevarer i verden, og det er ikke så mærkeligt. På trods af dets lille størrelse indeholder et æg næsten alt, hvad kroppen har brug for. Blommen indeholder essentielle fedtstoffer og masser af nyttige vitaminer og mineraler. Æggehviden indeholder desuden de fleste nødvendige vitaminer og mineraler, men er frem for alt rig på protein af høj kvalitet med alle ni livsnødvendige aminosyrer. Uanset om man spiser hele ægget eller blot æggehviden, er det et utroligt godt levnedsmiddel til at få muskelopbyggende protein af højeste kvalitet. Derfor har æg længe været vigtigt for alle, der træner, uanset om målet er at opbygge muskler eller tabe sig.
Æggeproteinpulver fra æggehvide
Som navnet antyder, fremstilles æggeproteinpulver af æg. Fremstillingsprocessen er næsten identisk med, hvordan man fremstiller valleprotein og mælkeprotein. I første trin skilles æggehviden fra blommen, hvorefter æggehviden pasteuriseres. Herefter tørres æggehviden med såkaldt spraytørring. Kort fortalt betyder det, at den flydende æggehvide forvandles til pulverform ved fordampning. Ved at fjerne vandet får man et fint pulver bestående af 100 % æggehvide. Eftersom æggehviden i sagens natur blot består af vand og rent protein, får man et proteinpulver med et meget højt proteinindhold og ekstremt lidt fedt og kulhydrater.
Varenr.: | SKU25771 | |
Producent: | Body Science | |
EAN: | ||
Indhold
Body Science Egg Protein Double Rich Chocolate
Proteinpulver med smag af chokolade. Indeholder sødemiddel.
Nettovægt: 1000 gram (30 portioner)
Portionsstørrelse: 33 gram (~1 dl). Scoop medfølger ikke.
Anvendelse: Bland 33 gram med 2 – 3 dl vand. Mængden af væske kan øges eller mindskes efter behov. Anbefalet indtag: 2-3 portioner om dagen.
Varedeklaration: Æggehvider fra fritgående høns, kakao, emulgator (solsikkelecithin), aromastoffer, stabilisatorer (cellulosegummi), sødemidler (aspartam, sucralose, acesulfam-K), rapsolie, antiklumpningsmidler (siliciumdioxid). Indeholder en phenylalaninkilde.
BEMÆRK! Det er vigtigt med en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil.
Bedst før udgangen af: Se stempel på forsiden.
Opbevaring: Opbevares i original emballage ved stuetemperatur.
Næringsdeklaration per 100 g og per portion à 33 gram: | ||
Energi | 1424 kJ/339 kcal | 475 kJ/113 kcal |
Fedt -heraf mættet fedt |
3,4 g 1,1 g |
1,1 g |
Kulhydrater – heraf sukkerarter |
5,7 g 1,5 g |
1,9 g 0,5 g |
Protein1 | 69 g | 23 g |
Salt | 3,04 g | 1,00 g |
1proteintørstof:72% |
Har prøvet en del andre æggehvide protein pulver, og de skummer helt overdrevet.
Den her er let at ryste ud, skummer ikke, og smager fantastisk. Sådan virkelig overdrevet godt. Er meget overrasket
Eneste minus er de mange sødestoffer.
Men de er nok desværre nødvendige i alt protein pulver
Vi anbefaler
Inspiration
Nem bestilling, hurtig levering. Bestilte Man U trøje til ungernes far, god pris og levering allerede 2 dage efter.
Super hurtig levering og nogle gode produkter. Kunne godt tænke mig et lidt større udvalg af udlandske produkter men ellers er denne hjemmeside super god
Hurtig levering
Hurtig fragt og gode produkter af
Gode produkter. Konkurrence dygtige priser.
Det var dejligt at I have det pulver jeg søgte.
Altid super god service og leverance til tiden!
hurtig og prefessionel service. Ole, Kbh V.
hurtigt ekspedition og levering
Godt produkt, fin pris og hurtig levering.
God hjemmeside og hurtig levering
Meget tilfreds hurtig levering
Gratis returnering